Advent Talent is een initiatief van de Adventkerk te Amersfoort.

Advent Talent is het vrijwillig beschikbaar stellen van onze talenten voor gemeenteleden en anderen die hulp nodig hebben.

Ik wil me aanmelden als:

 
Als vrijwilliger!
 
Van een hulpvraag!


Nog niet aanmelden als vrijwilliger? Maar wel op de hoogte blijven van onze activiteiten.
Meld u dan aan voor de nieuwsbrief:

 

 
 

Vrijwilliger

Hebt u anderen altijd al eens willen helpen en hebt u talenten die u met anderen zou willen delen? U hoeft niet per se ergens een kei in te zijn om een ander de helpende hand te bieden. Het belangrijkste is dat u bereid bent uw vaardigheid/tijd/kracht ter beschikking te stellen aan anderen.

Bent u nieuwsgierig wat u via Advent Talent voor een ander zou kunnen betekenen? Een greep uit de mogelijkheden: verhuizen, tuinieren, koken, oppassen, ‘therapeutisch wandelen’, eenvoudige reparaties verrichten, helpen bij de belastingaangifte, brieven schrijven, verven, behangen, schoonmaken, naaien, het verstrekken van woonadvies, het verzorgen van computerklussen, boodschappen doen voor ouderen, het geven van Bijbeluitleg en het afleggen van een koffie- of theebezoek.

Komt er een hulpvraag die overeenkomt met uw opgegeven talenten, dan is het tijd voor actie. We nemen contact met u op om een datum te prikken en de hulp te verlenen.

 
Meld je hier aan als vrijwilliger!
 
Uw naam  *
E-mailadres  *
Telefoon/mobiel
Beschrijf hieronder eventueel wat u wilt/kunt doen. 
 
Toelichting:
* = verplicht